Voor mensen met een beperking of een chronische ziekte zijn goede zorg en ondersteuning van groot belang. Het kan het verschil uitmaken tussen wel of niet zelfredzaam zijn. Wel of niet meedoen aan de samenleving. Wel of geen fijn sociaal leven.

Ieder(in) wil daarom onderzoeken hoe tevreden mensen met een beperking zijn over de zorg en ondersteuning die ze krijgen. Uitlopend van huisartsenzorg tot en met zorg en voorzieningen via de gemeente.

Heeft u een beperking, een chronische ziekte of een psychische aandoening? Dan roepen we u op om mee te doen aan het onderzoek. Dat kan door bijgaande vragenlijst in te vullen. In deze vragenlijst kunt u aangeven hoe tevreden u bent over hulpverleners en instanties met wie u te maken heeft.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 à 15 minuten. Let op: het is ook mogelijk om de vragenlijst voor iemand anders dan uzelf in te vullen, zoals een kind, partner, ouder of bekende.

Over de uitkomsten van dit onderzoek zullen we u uiteraard informeren. Verder zullen we de uitkomsten ook gebruiken om bij de politiek aandacht te vragen voor de problemen waar u tegenaan loopt.
We hopen dat u massaal de vragenlijst invult!

Ga naar de vragenlijst

Deel dit bericht