De gemeenteraadsverkiezingen 2022 zijn in aantocht. Ben jij een lokale belangenbehartiger en zet je je in voor de belangen van mensen met een beperking of chronische ziekte? Dan hoort Ieder(in) graag van jou hoe we je daarin kunnen ondersteunen.
Illustratief: Een rood potlood kleurt een vakje in. Hier staat een smiley naast.

Wanneer?

Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Ieder(in) wil lokale belangenbehartigers van en voor mensen met een beperking of chronische ziekte daarbij ondersteunen. We vinden het belangrijk dat we goed aansluiten op de lokale behoeften. Om die in kaart te brengen, organiseren we op dinsdag 22 juni van 13.00-15.00 uur een online bijeenkomst.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor iedereen die zich lokaal inzet om de positie van mensen met een beperking of chronische ziekte te verbeteren. Voor mensen die actief zijn bij lokale organisaties/platforms én voor mensen die zich individueel (willen) inzetten om hun gemeente inclusiever te maken.

Wat?

Ben je van plan je stem te laten horen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen? Zijn er knelpunten waar je tegenaan loopt? Wil je graag ervaringen en ideeën uitwisselen met andere lokale belangenbehartigers? Samen willen we in kaart brengen hoe Ieder(in) daarin kan ondersteunen of adviseren. Tijdens de bijeenkomst zal dan ook veel ruimte zijn om met elkaar in gesprek te gaan.

Schrijf je hier in

Via deze link kun je je inschrijven voor  de bijeenkomst. We stellen je daarbij ook alvast wat vragen over jouw wensen en behoeften rond de gemeenteraadsverkiezingen. Zodat we ook de bijeenkomst daar al op kunnen voorbereiden.

Kun je niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Ook dan willen we graag van je weten welke behoefte jij hebt aan ondersteuning van Ieder(in), rond de gemeenteraadsverkiezingen. Via de link kun je een paar korte vragen beantwoorden.

Alvast dank voor je input en hopelijk spreken we je op 22 juni!

Deel dit bericht