Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder
ouder met kind op glijbaan

Leden

De leden van Ieder(in) zijn belangen-, patiënten- en ouderorganisaties die samen een grote groep mensen van zeer uiteenlopende chronische ziekten, lichamelijke en verstandelijke beperkingen vertegenwoordigen. Ook federaties van patiëntenverenigingen en provinciale, regionale en lokale platforms zijn aangesloten bij Ieder(in). Ieder(in) heeft 250 leden die samen meer dan 2 miljoen mensen vertegenwoordigen.

Nieuws over en voor leden

Kinderen in de klas, jongetje zit vooraan in een rolstoel
25 apr 2018

Wat hebben leerlingen met een beperking nodig om naar school te kunnen gaan? We horen het graag van leerlingen en ouders die hier dagelijks mee te maken hebben. Meld je aan voor een van onze (eenmalige) focusgesprekken.

Maarten Haasnoot lanceert symbolisch de vernieuwde website van Belangenvereniging Sien, hij knipt een rode strik door die over de website is gespannen
25 apr 2018

Belangenvereniging Sien, voor mensen met een verstandelijke beperking, heeft een vernieuwde website gelanceerd en heeft een nieuw kantoor in Houten in gebruik genomen. Zoals de lidvereniging van Ieder(in) zelf aangeeft: ze zijn klaar voor de toekomst.

Persberichten van leden