Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder
jongeman met syndroom van down hangt was op

Leden

De leden van Ieder(in) zijn belangen-, patiënten- en ouderorganisaties die samen een grote groep mensen van zeer uiteenlopende chronische ziekten, lichamelijke en verstandelijke beperkingen vertegenwoordigen. Ook federaties van patiëntenverenigingen en provinciale, regionale en lokale platforms zijn aangesloten bij Ieder(in). Ieder(in) heeft zo'n 240 leden die samen meer dan 2 miljoen mensen vertegenwoordigen.

Nieuws over en voor leden

Een vrouw kijkt daar handen naar de horizon naar een zonsopgang
16 sep 2019

In 2041 zijn we 25 jaar op weg naar de uitvoering van het VN-verdrag Handicap Wat is dan de situatie van mensen met een beperking en wat betekent dat voor leden, netwerkpartners en Ieder(in)? Dit bespreken we graag met u tijdens bijeenkomsten in het land.

groep mensen rent de heuvel op
08 sep 2019

De aanmeldingen zijn gestart voor nieuwe koplopergemeenten cliëntondersteuning. Onafhankelijke cliëntondersteuning kan mensen helpen om zorg of andere hulp zorg zo goed mogelijk te regelen. Voor het Koploperproject worden nieuwe gemeenten gezocht die samen met inwoners en belangenbehartigers, gehandicapten- of patiëntenorganisaties werken aan betere cliëntondersteuning.

Persberichten van leden