Op vrijdag 2 december is de SamenSterkdag 2022. Je kunt alvast je mailadres achterlaten om een bericht te ontvangen zodra de inschrijving geopend wordt.

Voor wie is de SamenSterkdag?

De SamenSterkdag is voor mensen met een beperking, naasten, vertegenwoordigers en medewerkers van zorgaanbieders. Deze dag heeft een gloednieuwe opzet: we hebben de SamenSterkdagen en het jaarlijks Congres Cliëntenraden samengevoegd. Jullie zijn van harte welkom op dit nieuwe evenement.

Groter dan ooit

Zowel de SamenSterkdagen als het Congres Cliëntenraden stonden de afgelopen jaren bol van kennis, inspiratie en ontmoeting. De SamenSterkdag 2022 biedt dit nóg meer. We kunnen meer bezoekers ontvangen. Ook zullen er meer workshops en lezingen zijn om uit te kiezen. Er staan belangrijke onderwerpen op het programma, zoals de uitdaging om voldoende personeel te houden, het nieuwe Kwaliteitskompas en eenzaamheid. Ook komen de onderwerpen eigen regie, inspraak, medezeggenschap en de Wet zorg en dwang aan bod.

Het programma is bijna rond

Het duurt nog heel even voor de inschrijving voor de SamenSterkdag 2022 open gaat. Zodra het programma helemaal af is, zullen we het programmaboekje met je delen en kan je je inschrijven voor de SamenSterkdag en de diverse programmaonderdelen. Wil je er graag bij zijn? Laat via deze link je mailadres achter. Dan ontvang je van ons als eerste een mailtje zodra de inschrijving is geopend.

Het congres wordt georganiseerd door Ieder(in), KansPlus, LFB en het LSR.

Deel dit bericht