Wat is er nodig om de ontwikkelkansen van een kind te vergroten? Op 17 juni krijgen ouders en ouderorganisaties de kans om zich hierover uit te spreken tijdens een #dialoogavond van het programma Met Andere Ogen. Meld je nu aan als je ouder bent van een kind met een beperking of als je actief betrokken bent bij een ouderorganisatie.

Samen optrekken en inclusieve samenwerking noodzakelijk

Om de ontwikkelkansen van kinderen te vergroten is het noodzakelijk dat ouders, onderwijs-, zorg- en jeugdprofessionals samen optrekken. Tijdens de dialoogavond vertellen ouders en ouderorganisaties wat er volgens hen nodig is om de ontwikkelkansen van kinderen te vergroten. Hoe moet inclusieve samenwerking tussen onderwijs, zorg en jeugd mét het kind en de ouders eruit zien? Wat maakt het doen in de praktijk weerbarstig? Wat zijn de tips van ouders aan andere ouders en professionals? Hoe werken ouderorganisaties nu aan inclusieve samenwerking?

Sprekers op de bijeenkomst zijn onder meer: Illya Soffer, directeur van Ieder(in), en ervaringsdeskundige Nely Sieffers.

Kijk hier voor de meest actuele informatie over Met Andere Ogen.

Aanmelden en doel

De bijeenkomst is digitaal en wordt gehost vanuit Pakhuis de Zwijger. Tijd: 20:30 – 22:00 uur
Je kunt je hier alvast aanmelden.

Het doel van het programma Met Andere Ogen is het versterken van de samenwerking tussen onderwijs, zorg en jeugd zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Deel dit bericht

Meer nieuws over