Op 15 maart zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten (en waterschappen). Anders dan bijvoorbeeld bij de Tweede Kamerverkiezingen of gemeenteraadsverkiezingen, weten veel mensen niet wat de provincies precies doen en waarop je dus invloed kunt hebben door te gaan stemmen. Over wat de provincies doen en wat ze betekenen voor mensen met een beperking organiseert Zorgbelang Inclusief een online inloopspreekuur met Arjan Koerts, voormalig provinciaal statenlid en lid van het aanjaagteam politici met een beperking.  

Online Inloopspreekuur op 15 februari

Tijdens dit spreekuur vertelt Arjan Koerts over zijn ervaringen met de provinciale politiek en geeft hij antwoord op vragen. Arjan was tot voor kort lid van Provinciale Staten van Utrecht en is lid van het aanjaagteam van politici met een beperking. Hij is op vele gebieden betrokken en deskundig.  

Wil jij gebruik maken van deze bijzondere mogelijkheid om te horen wat de provincie doet én wat jij eventueel zelf in de provinciale politiek kunt doen? Sluit dan aan bij de online bijeenkomst op 15 februari, van 14.00 uur tot 15.00 uur. In korte tijd hoor je waarom het belangrijk is dat je gaat stemmen tijdens de verkiezingen op 15 maart en wat jij in de provinciale politiek kunt doen. 

Hoe kun je meedoen?

Je kunt op 15 februari gewoon in de Zoom ‘binnenlopen’ door deze link te gebruiken. Je komt dan automatisch in de Zoom van het Inloopspreekuur.

Wil je Zorgbelang Inclusief van tevoren laten weten als je deel wilt nemen? Dat kan via: henkbeltman@participatiepartners.nl. Ook voor meer informatie of als je vragen hebt, kun je contact opnemen via dit emailadres.  

Aanjaagteam

Het aanjaagteam van bestuurders met een beperking stimuleert mensen met een beperking (lichamelijk, psychisch of anderszins) om mee te doen aan de politiek.

Deel dit bericht