Maart 2021 zijn de verkiezingen voor de nieuwe Tweede Kamer gepland. We willen dat politieke partijen veel meer aandacht besteden aan mensen met een beperking of chronische ziekte. Met deze enquête horen we graag welke punten van belang zijn. Die komen in het Ieder(in)-verkiezingspamflet aan de politieke partijen. Meedoen kan via de link hieronder.

Ruim twee miljoen mensen in Nederland hebben een beperking of chronische aandoening. Toch staan onderwerpen die ons aangaan niet altijd even hoog op de politieke agenda. Voor de Tweede Kamerverkiezingen (maart 2021) wil Ieder(in) daar samen met haar leden en andere organisaties van mensen met een beperking of chronische ziekte verandering in brengen. Dat doen we door de komende maanden met ons eigen verkiezingspamflet te komen. Politieke partijen kunnen uit dit verkiezingspamflet onze punten overnemen voor hun eigen verkiezingsprogramma’s.

Wat wil jij?

Om tot een stevig pamflet te komen, hebben we jouw ervaring en deskundigheid nodig. We willen je vragen de enquête via de link hieronder in te vullen en verder te verspreiden. Zodat zoveel mogelijk mensen er op kunnen reageren. In de enquête staan vragen over zorg, geld, werk, onderwijs, vervoer, wonen en het VN-verdrag Handicap.

Wat willen wij van de politieke partijen en een nieuw kabinet? Waar moeten zij zich voor inzetten als het gaat over mensen met een beperking of chronische ziekte? Laat het ons weten!

Enquête invullen

Meedoen aan de enquête? Dat kan via deze link: Wat willen wij

De enquête is anoniem en invullen kost ongeveer 5-10 minuten. Tot en met 4 maart kun je meedoen. Als je ondersteuning nodig hebt bij het invullen, laat dat weten via post@iederin.nl, dan nemen we contact met je op. Alvast veel dank!

Deel dit bericht